Download MP3 for Arilena Ara - Nëntori (Bess & Gon Remix)(Video Edit) + Lyrics


Listen this mp3


Share this mp3

67,197,770   274,837   12,001  

Description

Arilena Ara - Nëntori (Bess & Gon Remix)(Video Edit) + Lyrics

The New Remix of Bess & Gon is OUT NOW !!!
I hope that you will like and enjoy ...

Follow Besmir Bajgora
https://www.youtube.com/channel/UCWI_EYdyMLNCXSksHJ75XeQ
https://soundcloud.com/bess1

Follow Gon Haziri
https://soundcloud.com/gonhaziri
https://web.facebook.com/SonikGonHaziri/ https://www.youtube.com/channel/UC77B...


Buy it: https://goo.gl/AOkq43
Available on: Itunes :https://goo.gl/AOkq43
Spotify: https://goo.gl/l9nsyT
Beatport: https://goo.gl/TlG63K
Deezer: https://goo.gl/fGTt6A

Music: Darko Dimitrov
Lyrics: Lindon Berisha
Singer: Arilena Ara
Remixer: Besmir Bajgora


Lyrics
.................
Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori,nentori,nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori,nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori ,nëntori,nëntori.

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori

Music: Darko Dimitrov
Lyrics: Lindon Berisha
Singer: Arilena Ara
Remixer: Besmir Bajgora


Follow Besmir Bajgora
https://www.youtube.com/channel/UCWI_EYdyMLNCXSksHJ75XeQ
https://soundcloud.com/bess1


Subscribe for daily uploads!! :)
This channel is created to promote and support magnificent producers' and labels' releases.
If any producer, label or copyright owner is unhappy about any upload, please contact us via any of our social networks, and the content will be removed immediately.
Enjoy the Great Musics from Great Artists..

.............................♛ M U S I C · I S · L I F E ♛.........................